InTree ExperienceTM

Nya upplevelser med trädperspektiv

Ett nytt sätt att uppleva naturen

Som barn älskar vi att klättra i träd, på jakt efter äventyr och nya upplevelser - eller för att för en stund fly till en hemlig plats, som är bara vår. Men någonstans på vägen slutar vi klättra. Vi ställde oss frågan varför och började söka en lösning, så att fler kan hitta tillbaka till barndomens trädklättring.

InTree Solutions erbjuder roliga och annorlunda produkter och tjänster med trädperspektiv. Med våra lösningar vill vi skapa en ny plats för rekreation och bidra till ökad miljömedvetenhet.

Photo by Peter Vanosdall on Unsplash

Våga och upptäck det du inte visste var möjligt

Luta dig tillbaka bland grenarna och läs en bok, meditera eller chatta med en vän. Studera trädet och bli som ett med naturen och njut av oväntade vyer, nya perspektiv och frihet från stress.


På InTree Solutions kallar vi denna upplevelse "the InTree Experience" och målet med våra produkter och tjänster är att ge en säker och enkel tillgång till denna. Därför erbjuder vi både permanenta och tillfälliga, mobila lösningar för upplevelser med trädperspektiv, som är både säkra och lätta att montera och använda.


InTree Solutions är en global innovatören och leverantör av InTree produkter. Vill du använda träd som tillfälliga monteringsobjekt för smarta och innovativa produkter för rekreation, är det InTree Solutions du bör vända dig till.

 

JAG ÄR INTRESSERAD

ViewPointTM

ViewPoint är vår första produkt och passar väl in i vår ambition att erbjuda nya upplevelser med roliga, annorlunda trädperspektiv som förenar dig med naturen. ViewPoint ger säker och enkel tillgång till det vi kallar InTree Experience, det vill säga, upplevelsen av spänning och förundring från barndomens trädklättrande.


ViewPoint är en mobil och lätt trädplattform som du själv, enkelt monterar på ca. 10 minuter. Ingen klätterutrustning behövs och tack vare den unika konstruktionen kan detta göras utan att skada trädet eller skapa onödigt mycket oljud. ViewPoint är perfekt för den som vill observera naturen utan att störa den.

   

LÄS MER

Vilka är vi?

InTree Solutions består av en grupp riktiga trädentusiaster och engagerade natur- och friluftsfans. Vi har inspirerat många människor till trädupplevelser, upptäckt deras fantastiska värld och tror starkt att träd kan hjälpa oss att känna oss mer lyckliga och friska. Träd har alltid fascinerat oss, men det var inte förrän vi som vuxna klättrade tillbaka i dem och förstod deras verkliga inverkan på oss.


Vad är viktigt för oss

Produkter från InTree Solutions är avsedda att vara tillgängliga och kunna användas och upplevas av vem som helst. Detta bör vara möjligt utan att skada trädet eller trädens miljö. InTree Solutions har utvecklat och patenterat sin egen produkt som gör detta möjligt.

Vår filosofi

Säker

Att uppleva trädet gör man bäst uppe i trädet. InTree Solutions lägger mycket stor vikt vid säkerhet både när det gäller konstruktion och användande av InTree Solutions produkter .

Svensk

Vi är stolta över att vara ett svenskt företag och vad det svenska varumärket står för på den globala marknaden. ”Made in Sweden” är en del av vår identitet.

Rolig

InTree Solutions produkter och värderingar handlar om att ge glädje och förena användaren med trädens miljö.

Användbar

Allt InTree Solutions gör är till för att användas och helst på många olika sätt. Vi kommer att kunna erbjuda olika tillbehör till våra produkter för att bredda användbarheten.

InTree i framtiden

Vårt mål är att göra the InTree Experience tillgänglig för alla som vill uppleva trädens magi, över hela världen. Därför vill vi gärna expandera och inleder gärna samarbete med likasinnade.


Har du en spännande idé eller projekt med trädperspektiv på gång och vill samarbeta? Hör av dig!
 

KONTAKTA OSS

FAQ

Vilka andra produkter kan man köpa hos er?

Vi erbjuder det mesta inom trädrekreation. Vår hemsida uppdateras löpande med nyheter, tipsa oss gärna om det finns ett tillbehör du är nyfiken på!

 

Är det säkert att uppleva InTree Experience?

Ett av våra kärnvärden är just säkerhet. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att göra ViewPoint och alla våra produkter säkra för dig som användare.

 

Vilken diameter på träd gäller för att kunna använda ViewPoint?

Den minsta diametern är 20 cm men det finns ingen övre gräns för storleken. Viktigt är att trädet är levande och någorlunda rakt.

Får jag fästa ViewPoint var jag vill?

Allemansrätten ger oss lov att tillfälligt och hänsynsfullt vistas i naturen utan markägarens tillåtelse, om vi varken stör eller skadar markägarens verksamhet eller naturen. Allemansrätten gäller dock inte/kan vara begränsad inom hemfridszon, i tätbebyggt område samt inom skyddade områden så som naturreservat. Läs mer om Allemansrätten.

Hur högt kan man fästa ViewPoint?

Det finns ingen gräns för hur högt man kan fästa ViewPoint på ett träd. Vi är dock måna om din säkerhet och rekommenderar att man fäster ViewPoint stående från marken. Det innebär en höjd på ca 2,5 meter från marknivå upp till plattformen.

Vill du komma i kontakt med oss?

Samarbeten och idéer 
Har du frågor, vill bolla idéer och tillsammans fundera över möjligheterna med InTree Experience?
Mejla oss på info@intreesolutions.com

Håll dig uppdaterad
Är du intresserad av att hålla dig uppdaterad på vad vi har för oss?
Skriv in din mejladress så får du uppdateringar direkt i mejlboxen.

Följ oss i sociala medier!

Vill du hålla dig uppdaterad om vad vi har för oss och var du kan testa ViewPoint, eller bara få ett skönt flöde med fokus på allt som handlar om träd?

Följ oss på Instagram för ett skönt och inspirerande flöde om allt som har med träd att göra. 

På Facebook har du förutom möjligheten att komma i kontakt med andra trädentusiaster möjligheten att anmäla dig till våra planerade aktiviteter med ViewPoint. Håll utkik redan nu så ses vi snart på en trädstam någonstans i Skåne när våren gör sitt intåg!

Språkväljare